1 radacina patrunjel
1 bucata telina
1 ceapa
1 ardei gras
o mana de fasole verde (eu am avut congelata)
cateva buchetele conopida (cam o jumatate de conpoida mai mica am pus eu)
1 pachet fidea fara ou
bulion
sare, piper
leustean, patrunjel
Am curatat, spalat si taiat cubulete ceapa, ardeiul, morcovii, radacina de patrunjel si telina iar apoi le-am calit putin in 3 lg de ulei. Cand legumele s-au inmuiat am turnat peste ele apa calda si am lasat la fiert. Am adaugat in oala si conopida si fasolea vedere. Cand toate legumele au fost fierte am mai turnat turnat peste ele si putin bulion (fiecare poate pune dupa gust) si am potrivit la gust de sare si piper.
Fideaua am fiert-o separat in apa cu putina sare iar apoi am adaugat-o in oala cu ciorba. Am presarat deasupra leustean si patrunjel verde tocat si am oprit focul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu