duminică, 23 iunie 2013

Pastravi cu sos de smantana si patrunjel (si mamaliguta)



....o reteta pe cat de gustoasa pe atat de rapid si usor de pregatit....

pastravi (3 in cazul nostru)
sare, piper
un pahar de smantana
3-4 catei de usturoi
1 legatura patrunjel verde
lamaie
putin ulei

Pastravii se curata, se spala si se sterg cu un prosop de bucatarie.
Intr-o tava unsa cu putin ulei asezam pastravii condiementati cu sare si piper. Ii stropim cu ulei si ii dam la cuptorul preincalzit cam 15 minute.

Intre timp pregatim sosul: amestecam smantana cu usturoiul zdrobit, sare, zeama de lamaie.
Pregatim rapid si o mamaliguta.
Intre timp pastravii s-au facut si gata cina perfecta....in maxim 30 de minute ati terminat toata treaba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu