marți, 28 ianuarie 2014
Burek cu branza
1 pachet foi de placinta
800 gr branza dulce
5 oua
200 gr smantana
sare dupa gust
Pentru topping:
100 ml lapte sau apa minerala (eu am pus lapte)
100 gr smantana
1 ou
Foile de placinta le scotem din congelator cu 2-3 ore inainte.
Intr-un bol mai mare amestecam branza zdrobita cu o furculita cu ouale usor batute, smantana si sare dupa gust.
Ungem o tava cu putin ulei si asezam in tava 2-3 foi de placinta pe care le ungem cu ulei. Turnam o parte din compozitia de branza (cam 1/3 din compozitie am pus eu). Asezam deasupra iar 3 foi de placinta si le ungem cu putin ulei, turnam iar din compozitia cu branza si tot asa pana se termina branza. Asezam deasupra 3 foi de placinta, le ungem cu ulei . Cu ajutorul unui cutit bine ascutit portionam burekul.
Intr-un bol punem laptele,smantana si oul si le batem cu un tel. Turnam toppingul peste burek si il dam la cuptorul preincalzit cam 45 de minute la 170 grade.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu