marți, 3 ianuarie 2012

Rulada de cascaval


1 bucata cascaval mai moale vidat (400 de gr a avut al meu) si de preferinta in forma de dreptunghi
150 gr sunca presata
1/2 ardei gras rosu
2 oua fierte tari
100 gr branza topita
100 gr unt la temperatura camerei
o ceapa mica
3-4 catei de usturoi
patrunjel verde ticat
sare, piper dupa gust

Bucata de cascaval o introducem intr-un vas cu apa clocotita cu ambalaj cu tot. Acoperim vasul si lasam sa stea 20 de minute
Intre timp pregatim umplutura: intr-un bol amestecam sunca taiata cubulete, cu ardeiul gras taiat tot cubulete, ouale date pe razatoare, ceapa si usturoiul tocate foarte fin, patrunjelul verde, branza topita si untul moale. Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Asezam pe masa o folie alimentara. Scoatem cascavalul din apa fierbinte, il scoatem din ambalaj, il punem pe folia de pe masa si il intindem cu ajutorul sucitorului intr-o foaie dreptunghiulara de aproximativ 0.5 cm grosime. Asezam umplutura deasupra si rulam cu ajutorul foliei. Dam rulada la frigier cateva ore (cel mai bine de pe o zi pe alta ) si apoi o taiem felii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu