marți, 3 ianuarie 2012

Chicken nuggets


600 gr piept de pui dezosat si fara piele
1 cana de lapte
1 ou mare
1 cana de pesmet
150 gr parmezan ras
100 gr faina
sare. piper, putina boia dulce,1 lgt vegeta
Batem oul cu laptele si adaugam condimentele.

 Pieptul de pui il taiem cubulete si il punem la marinat cateva ore in amestecaul de ou, lapte si condimente (eu l-am lasat de seara pana dimineata).
Intr-un bol adanc amestecam pesmetul cu faina si cu parmezanul. Condimentam si cu putina sare si piper.
Scoatem cubuletele de piept de pui de la marinat si le dam prin amestecul de pesmet apoi le prajim in baie de ulei pana se rumenesc frumos.


 Le scoatem pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.


Servim langa o portie de cartofi prajiti si diferite sosuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu