luni, 9 ianuarie 2012
Langosi 2
500 gr faina
270 ml apa calduta
1 pliculet drojdie uscata
1 lgt zahar
1 lgt sare
Pentru ca nu aveam chef de framantat m-am folosit din nou de masina de facut paine pentru aceasta operatiune asa ca am pus in cuva masinii de facut paine apa, sarea, zaharul, faina si drojdia si am selectat programul de framantare si dospire.
Aluatul dospit se rastoarna pe masa unsa cu ulei
Cu mana unsa cu ulei se rup bucati din aluat cam de marimea unui ou mai mare.
Se aplatizeaza cu mana fiecare bucata de aluat si se pune la copt in ulei incins.
Se scot langosi pe servetele absorbante pentru a elimina excesul de ulei.
Noi i-am servit unsi cu smantana si presarati cu telemea razuita.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu