marți, 3 ianuarie 2012

Stelute cu pasta de branza si somon afumat



400 gr aluat foietaj congelat
250 gr branza dulce de vaci
50 gr unt moale
100 gr file de somon afumat
1 ceapa mica (eu nu am pus-o chiar pe toata )
sare, piper.
Aluatul de foietaj l-am lasat sa se decongeleze la temperatura camerei si apoi l-am decupat cu o forma de fursecuri in forma de steluta (mi-ai iesit 30 de stelute )
Am asezat stelutele de aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am dat la cuptorul preincalzit pana s-au umflat si s-au rumenit frumos iar apoi le-am lasat la racit.
Intre timp am pregatit umplutura: am mixat branza cu untul si ceapa data pe razatoarea cu ochiuri mici si am condimentat cu sare si piper.
Somonul l-am taiat marunt cu un cutit si l-am adaugat la pasta de branza.
Cu un cutit am desfacut in doua stelutele de foietaj si le-am umplut cu pasta de branza si somon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu