joi, 18 februarie 2010

Ciorba cu perisoare din piept de pui

un piept de pui, 2 morcovi mai mari, o bucata telina, 1 radacina patrunjel, o ceapa, o mana de fasole verde (eu am folosit congelata), 3 linguri orez, 2 linguri pesmet, 1 ou, concentrat supa cu gust de gaina, sare, piper, smantana optional, patrunjel verde.

Morcovul, radacina de patrunjel, telina si ceapa se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si concentratul de supa. Lasam putin sa fiarba si apoi adaugam si fasolea verde.
Pieptul de pui il dam prin masina de tocat si apoi il amestecam cu orezul spalat, oul, pesmetul, delikat, putin piper. Cu mana umeda formam perisoarele si apoi le punem la fiert in oala cu supa. Lasam pana sunt fierte si perisoarele, potrivim la gust de sare si piper si dupa ce luam oala de pe foc presaram patrunjel verde tocat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu