1 morcov
1 radacina patrunjel
o ceapa mare
o bucatica de telina
1 ardei gras
bulion cam 100 ml
2 linguri orez
o legatura leustean
1/2 l bors sau bors magic de la knor o lingurita cu varf,
sare, piper.
Fileurile de pangasius le speli si le tai bucati potrivite.
Morcovul, patrunjelul, telina, ceapa le cureti si le dai pe razatoarea cu ochiuri mari, ardeiul il tai marunt.
Se pun toate la calit in putin ulei cateva minute si apoi se stinge cu apa.
Adaugi in oala si orezul spalat si bulionul si lasi la fiert.Se potriveste la gust de sare si piper si se adauga bors magic de la knor sau borsul .
Cand legumele s-au inmuiat se adauga bucatile de peste si se mai lasa la fiert inca 5-6 minute.
Se ia de pe foc si se presara leusteanul tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu