vineri, 29 ianuarie 2010

Ciorba cu varza murata


500 gr carne de porc, 1 morcov, un patrunjel, o bucata telina,o ceapa mare, cateva boabe de mazare congelata, o mana de fasole verde congelata, un sfert de varza murata, un cartof, sare, piper, delikat, bulion, leustean tocat.
Carnea se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare, se spumeaza de mai multe ori. Cand carnea a inceput sa se inmoaie cat de cat se pune in oala morcovul , patrunjelul , telina, ceapa si ardeiul taiate cubulete, mazarea, fasolea si varza murata taiata fideluta. Se lasa la fiert si cand toate sunt aproape gata se adauga cartoful curatat si taiat cuburi si bulionul. Cand sunt fierte se acreste cu zeama de varza murata, se potriveste la gust de sare si piper, si se presara leusteanul tocat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu