...si varianta care ii place fetitei mele : cu fidea si fara verdeata ...
1 gaina de casa , 3-4 morcovi, 2 buc patrunjel, 1 ceapa, 1 ardei gras verde, telina, sare, piper boabe, frunze patrunjel.
Gaina se spala si se pune la fiert in apa rece cu sare. Cand incepe sa fierba se spumeaza si se adauga legumele curatate ( morcovii si patrunjelul taiati in sferturi pe lungime iar restul intregi) si piperul boabe.
Cand carnea si legumele sunt fierte se ia supa de pe foc, se strecoara.
Taieteii se fierb in apa cu sare, se strecoara, se trec printr-un jet de apa rece iar apoi ii punem in supa .
Servim cu sau fara patrunjel verde tocat.
Taieteii se fierb in apa cu sare, se strecoara, se trec printr-un jet de apa rece iar apoi ii punem in supa .
Servim cu sau fara patrunjel verde tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu