Carnea de miel se spala si apoi se usuca cu un prosop de bucatarie.
Se impaneaza cu bucatele de usturoi,
se condimenteaza cu sare, piper, usturoi granulat si se asaza intr-un vas de Yena uns cu putin ulei.
Se adauga o un sfert pahar apa si cam 100ml vin rosu. Se acopera si se da la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand se intoarce carnea de pe o parte pe alta si se stropeste cu sosul din tava.
Cand e aproape gata se ia capacul de pe vas si se lasa ca sa se rumeneasca, avand grija ca sa se mai stropeasca friptura cu sosul din tava.
se condimenteaza cu sare, piper, usturoi granulat si se asaza intr-un vas de Yena uns cu putin ulei.
presaram si putin busuioc si rozmarin
Se adauga o un sfert pahar apa si cam 100ml vin rosu. Se acopera si se da la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand se intoarce carnea de pe o parte pe alta si se stropeste cu sosul din tava.
Cand e aproape gata se ia capacul de pe vas si se lasa ca sa se rumeneasca, avand grija ca sa se mai stropeasca friptura cu sosul din tava.
Se serveste cu cartofi copti si sos de iaurt sau cu un piure
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu