400 gr ciocolata, 200 ml frisca lichida, 100 gr unt, 1 plic zahar vaniliat, 150 gr biscuiti, 50 gr alune nesarate, o foaie de napolitana.
Ciocolata rupta in bucati se pune cu jumatate din cantitatea de frisca pe aburi la topit apoi se adauga untul, zaharul vaniliat si restul de frisca. Se amesteca.
Biscuitii se sfaramiteaza si se amesteca cu alunele. Se toarna peste ei amestecul de ciocolata si frisca si se amesteca bine.
Se tapeteaza cu folie alimentara o tava de chec. Din foaia de napolitana se taie doua bucati de marimea tavii de chec.
Se pune o bucata din foaia de napolitana in tava, se toarna apoi compozitia de ciocolata, frisca si biscuiti si apoi se acopera cu cealalta bucata de foaie de napolitana. Se da cateva ore la frigider si apoi se taie felii.
...si nu in ultimul rand.......Lissa mii de multumiri!!!!...sotul meu a fost incantat de reteta ta
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu