un piept mare de pui dezosat, 400 gr boabe de mazare proaspete sau congelate, 1 morcov mare, 1/4 telina, 1 ceapa mare, 1 ardei gras, 100 gr fidea, sare, piper, vegeta, frunze de patrunjel.
Morcovul ,telina, ceapa si ardeiul se curata se spala si se taie cubulete apoi se pun la calit in putin ulei. Cand s-au inmuiat se adauga si pieptul de pui taiat cuburi si se mai lasa la calit cateva minute. Se adauga apoi apa si se lasa la fiert. Cand sunt de jumatate fierte se adauga mazarea si se potriveste la gust cu sare, piper, vegeta.
Fideaua se fierbe separat dupa instructiunile de pe pachet, se strecoara si se clateste cu apa rece.
Cand toate legumele si carnea s-au fiert se adauga in ciorba fideaua fiarta, se mai da un clocot si se ia oala de pe foc. Se presara patrunjel verde tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu