miercuri, 16 aprilie 2014

Salata Nicoise


salata verde
2 cartofi fierti in coaja si curatati
2 oua fierte
cateva rosii cherry
masline
1 conserva ton bucati in suc propriu
1 castravete
1 ceapa rosie mai mica
fasole verde fiarta
cateva bucati de ansoa
pentru dressing:
zeama de lamaie
ulei de masline
1 lgt mustar dijon
ierburi aromatice
sare, piper

Taiem cartofii cubulete si ii punem intr-un bol mai mare. Adaugam salata rupta , fasolea, ceapa taiata rondele fine, rosiile taiate in jumatati, tonul scurs si zdrobit usor cu furculita, ansoa, ouale taiate in sferturi, maslinele, castavetele taiat in rondele.
Facem un dressing din ulei de masline, zeama de lamaie, mustarul dijon, sare, piper, ierburi aromatice. Asezonam salata  si servim imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu