Pentru foaia de rulada:
5 oua
5 lg faina
5 lg zahar
1lgt cacao
1/2 pliculet praf de copt
Separam ouale. Albusurile le mixam cu zaharul pana obtinem o spuma mai tare. Adaugam galbenusurile si mai mixam putin. Faina o amestecam cu praful de copt si o incorporam in spuma de oua.
Luam 3-4 lg din compozitia obtinuta si il amestecam cu 1 lgt cacao.
Tapetam o tava cu o hartie de copt pe care o ungem cu putin ulei..
Punem compozitia maro intr-un pos si facem modele pe hartia de copt (eu am facut niste floricele dar voi puteti face orice altceva).
Dam tava cu modelul 2-3 min la cuptorul preincalzit .
Scoatem tava si turnam compozitia alba. Nivelam si mai dam la cuptor inca aproximativ 12 min.
Foaia de rulada coapta si calda o rulam cu ajutorul hartiei de copt.
Pentru crema:
150 gr mascarpone
150 gr frisca lichida
1-2 lg zahar pudra
Mixam frisca iar apoi incorporam mascarponele si zaharul pudra.
Desfacem cu grija foaia de rulada, o ungem cu crema iar apoi o rulam inapoi.
Dam rulada la frigider 2-3 ore iar apoi o putem servi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu