miercuri, 16 aprilie 2014

Cartofi cu ciuperci la cuptor



4 cartofi
200 gr ciuperci
1/2 ardei gras
1 rosie
2 fire ceapa verde
2-3 lg bulion
sare, piper
patrunjel verde tocat

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja cam 20 min iar apoi ii curatam si ii taiem in jumatati.
Scobim miezul cartofilor cu o lingurita.
Ceapa o taiem rondele si o calim impreuna cu ardeiul taiat cubulete mici in 3 lg ulei. Cand acestea s-au inmuiat adaugam ciupercila taiate cubulete. Lasam pe foc pana se inmoaie si ciupercile iar apoi adaugam rosia taiata marunt, miezul de cartofi, sare , piper , patrunjel. Amestecam.
Umplem cartofii scobiti cu acest amestec iar apoi ii asezam intr-o tava care merge la cuptor unsa cu poutin ulei. Adaugam in tava 1 pahar de apa amestecat cu bulionul si dam tava la cuptor  pana scade apa sin tava si cartofii se rumenesc.
Servim langa o salata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu