Avem nevoie de:
felii mai subtiri de pulpa de vitel
felii de sunca (tot atatea cate felii de carne avem)
frunzulite de salvie
un pahar de vin alb
unt
sare, piper
Feliile de carne se condimenteaza cu piper si sare (nu multa sare pentru ca vom pune deasupra feliile de sunca care contin sare) si se fragezesc putin cu ciocanul de snitele.
Peste fiecare felie de carne asezam o felie de sunca si doua frunzulite de salvie . Le prindem cu scobitori.
Intr-o tigaie topim un cub de unt ( cam 50-60 gr) si prajim carnea pe ambele parti pana se rumeneste usor.
Cand carnea e usor rumenita turnam vinul si lasam la foc pana scade si se ingroasa sosul.
Noi am servit langa o portie de cartofi cu rozmarin, salata si un pahar de vin .
A fost un deliciu.....
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu