100 gr unt
5-6 catei de usturoi
patrunjel verde tocat
sare, piper
crengute de rozmarin, salvie, maghiran
1/2 pahar de apa
Untul la temperatura camerei il frecam cu usturoiul pisat, sare, piper si patrunjel tocat.
Spalam pulpele, le stergem cu un servet si desfacem pielea de pe ele (nu chiar de tot ci cat sa formam un buzunaras).
Ungem pulpele cu untul condimetat si asezam apoi pielea inapoi peste ele.
Punem pulpele intr-o tava unsa cu putin unt sau ulei de masline, mai presaram deasupra lor putina sare si putin piper, stropim cu putin ulei de masline (cam 1 lingura am pus eu),
punem printre pulpe cateva crengute de rozmarin, salvie si maghiran, adaugam si apa.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor cam 40 de minute. Indepartam apoi folia,stropim pulpele cu sosul din tava si mai dam la cuptor 10-15 minute sa se rumeneasca frumos.
Noi am servit langa un piure de cartofi si salata de varza cu morcov.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu