miercuri, 20 iulie 2011

Tocanita picanta din porc si carnaciori



600 gr muschi de porc, 2 carnaciori semiafumati picanti, 3-4 cepe potrivite, un ardei gras mai mare, o cutie de rosii in bulion, sos chilli,sare, piper.
Ceapa o curatam si o tocam. Ardeiul il taiem cubulete. Carnea o taiem cuburi. Taiem si carnaciorii .
Intr-o cratita cu putin ulei calin ceapa si ardeiul. Cand acestea s-au inmuiat adaugam carnea si carnaciorii. Le calim pe toate impreuna cam 5 minute iar apoi stingem cu  o cana de apa sau supa de oase si lasam la fiert. Condimentam cu sare si piper. Rosiile din cutie le taiem cubulete si le adaugam la sos. Lasam la fiert pana carnea e bine patrunsa si sosul s-a ingrosat. Daca intre timp sosul scade prea mult se mai poate adauga putina apa.
 Adaugam sos chilli dupa gust si mai lasam 5 minute la fiert.
Oprim focul si presaram deasupra patrunjel verde tocat.
Noi am servit langa cartofi natur.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu