duminică, 31 iulie 2011

Cartofi frantuzesti 2




10 cartofi potriviti
2 fire de carnati semiafumati
500 gr smantana de casa
6 oua fierte
1 ardei gras
sare, piper

Cartofi ii spalam bine, ii fierbem cu coaja cu tot , apoi ii scurgem de apa  si ii lasam la racit.
Taiem cartofi raciti rondele.
Ungem o tava mai adanca cu unt si asezam un strat de cartofi.
 Carnaciorii ii taiem felii si ii asezam peste cartofii din tava.

Curatam ouale, le taiem rondele si le asezam peste stratul de carnati.
Ardeiul ii taiem fasii si il punem in tava si pe el.

Presaram putina sare si piper si asezam deasupra restul de cartofi.

Turnam smantana peste cartofi, mai presaram putina sare si piper

dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos cartofi deasupra.



Un comentariu: