marți, 26 mai 2009

Clatite


Aluatul:


2 oua, o cana faina, o cana si jumatate de lapte sau apa minerala, 1 pliculet zahar vaniliat, un praf sare


se amesteca toate si se prajesc clatitele in tigaie.


Crema 1: o budinca de vanilie, o jumate pahar mac prajit putin intr-o tigaie, 3-4 linguri zahar. Budinca se prepara conform instructiunilor de pe pachet dar se adauga si macul cand fierbe si 3-4 lg zahar. Se pune la racit iar apoi se umplu clatitele.


Crema 2: Branza dulce, coaja rasa de la o lamaie, zahar, zahar vaniliat, 1 galbenus. Se amesteca toate si se umplu clatitele.


Crema 3: budinca de orice fel preparata cum scrie pe pachet dar in loc de 500 ml lapte se pune doar 400 ml


Crema 4: gem de orice fel


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu