marți, 26 mai 2009

Cartofi frantuzesti




1 kg cartofi medii, carnat afumat, sunculita, 4 oua, un borcan smantana, condimente, o ceapa, o rosie,putin unt sau margarina pentru uns vasul.

cartofii se spala si se fierb cu coaja.ouale se fierb si ele, carnatul si sunculita se feliaza, ceapa se curata si se taie rondele.
Cand sunt fierti cartofii se curata de coaja si se taie rondele.
Se unge un vas de yena cu putin unt, se pune un strat de cartofi, cartofi, ceapa, sunculita,oua taiate rondele, smantana, condimente, apoi iar cartofi, carnat , sunca, ceapa,oua, smantana , condimente si tot asa, ultimul strat sa fie de cartofi. Se pune apoi smantana deasupra, rosia taiata si cateva felii sunculita. Vasul se acopera si se da la cuptor cam 15 -20 min.
Se serveste cu o salata de care vreti voi.

Un comentariu: