marți, 26 mai 2009

Ciuperci pane si cartofi noi portocalii


Ciuperci champignon cu palarii mari, 1 ardei, ceapa verde, cascaval, faina, 2 oua, pesmet, ulei pt prajit, cartofi, putina boia , condimente.


Ciupercile se curata si li se scot piciorusele. O leg ceapa verde, un ardei taita cubulete mici si piciorusele ciupercilor se prajesc in f putin ulei, se condimenteaza, se lasa la racit.

Ciupercile se umplu cu acest amestec, se razuieste cascaval peste ele, se preseaza bine cu mana umplutura si cascavalul iar apoi se ia fiecare ciuperca si se da prin faina, oua batute cu sare si piper, pesmet. Se prajesc in uleiul incins.

Cartofii se curata, se taie, se fierb in apa cu sare iar apoi se strecoara. O ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei , cand e gata se adauga putina boia si cartofii si se amesteca cu grija ca sa nu se sfarame cartofii.

Se servesc cu ciupercile pane si salata verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu