duminică, 12 august 2012

Spaghete cu fructe de mare



400 gr spaghete
400 gr cocktail fructe de mare
5-6 rosii
100 ml vin alb
1 ardei iute
4 catei de usturoi
1 leg frunze de patrunjel
1 lg pasta de rosii
ulei de masline
sare si piper dupa gust

Spaghetele le fierbem in apa cu sare dupa instructiunile de pe pachet iar apoi le lasam la scurs intr-o strecuratoare.
Incingem putin ulei de masline intr-un wok si adaugam usturoiul zdrobit putin cu lama unui cutit si patrunjelul tocat.

 Lasam un minut si adaugam ardeiul iute tocat si  rosiile oparite, curatate de coaja si taiate cubulete. Lasam la fiert pana se formeaza un sos.



Adaugam vinul, pasta de rosii si 1/2 pahar de apa, condimentam dupa gust cu sare si piper si lasam la  fiert cam 5-10 minute.

Dupa acest timp adaugam si fructele de mare decongelate si bine spalate.

Din acest moment mai lasam la fiert 10 minute.

Oprim focul, adaugam spaghetele, amestecam bine si servim imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu