Ne era pofta de ceva dulce dar nici mult chef de stat prea mult in bucatatarie la prepararea desertului nu aveam asa ca am preparat rapid aceasta rulada.
pentru foaia de rulada: 4 oua, 4 lg zahar, 3 lg faina, 1 lg cacao, 1 lgt praf de copt
Separam ouale. Albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul. Adaugam pe rand galbenusurile si amestecam usor dupa fiecare. Faina o amestecam cu cacao si praful de copt. Incorporam faina in spuma de oua.
Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia in tava tapetata. Dam la cuptorul preincalzit.
Foaia coapta o asezam pe un prosop de bucatarie umezit si o rulam cu prosopul. Lasam asa sa se raceasca.
Umplutura: 300 ml frisca lichida, fructe la alegere (eu am folosit zmeura si caise).
Desfacem foaia de rulada, o ungem cu 1/2 din frisca batuta, presaram fructele si rulam cat mai strans. Imbracam rulada cu restul de frisca si o dam la rece 2 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu