duminică, 1 mai 2011

Miel cu ierburi aromate la cuptor




o pulpa mai mare de miel
o capatana de usturoi
sare grunjoasa, piper boabe
ierburi aromate ( eu am pus rozmarin, maghiran, oregano, salvie, menta uscata, crengute de cimbru)
ulei
o cana de vin alb ( ar fi fost ideal dar eu am avut numai vin rosu de casa la dispozitie )
Pulpa de miel se spala bine si se sterge cu un prosop.
O impanam cu jumatati de catei de usturoi.
Intr-un mojar pisam ierburile aromate cu sare grunjoasa si cu boabe de piper. Adaugam putin ulei.
Ungem pulpa de miel cu acest amestec si apoi o punem intr-o tava. Adaugam vinul, putina apa si stropim cu inca putin ulei.






 Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor cam o ora avand grija ca din cand in cand sa o mai stropim cu sosul din tava. Cu 10 minute inainte de a fi gata luam folia ca sa se rumeneasca frumos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu