1 kg branza dulce de vaci
125 gr unt moale
200 gr zahar
1 pachet zahar vaniliat
4 lg suc de lamaie
4 oua
4 lg gris
2 lgt praf de copt
1 pachet budinca de vanilie
zahar pudra
Spumam untul cu 100 gr zahar si zaharul vaniliat. Incorporam apoi in aceasta crema galbenusurile unul cate unul si amestecam bine.
Amestecam grisul cu praful de copt si budinca si apoi le incorporam in crema.
Albusurile le batem spuma tare cu restul de zahar.
Incorporam in cema de unt branza, afinele si spuma de albus.
Ungem cu unt o forma de tort si o tapetam cu pesmet. Punem compozitia rezultata in forma si dam la cuptorul preincalzit.
Verificam cu o scobitoare cand e gata.
Se lasa la racit in forma de tort si se presara apoi cu zahar pudra.
Buna ziua, as dori sa stiu ce dimensiuni a avut tava d-vs. Va multumesc si va va spun ca va respect din tot sufletul pentru ceea ce faceti!
RăspundețiȘtergere