luni, 22 noiembrie 2010

Boccelute cu ficatei

 Un pachet aluat foietaj congelat, 400 gr ficatei, o ceapa, un ardei gras, sare, piper, 2-3 lg de ulei.

Aluatul se lasa la decongelat la temperatura camerei si intre timp pregatim umplutura.
Ficateii se spala si apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Ceapa si ardeiul se toaca si se pun la calit in putin ulei, cand s-au inmuiat se adauga ficateii si se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa la foc mic pana se fac ficateii si lasam sa se raceasca.
Taiem aluatul in patrate cu latura de 11-12 cm si punem putina umplutura pe fiecare patrat.

Prindem colturile si dam forma de bocceluta.

Asezam boccelutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit.
Cand sunt coapte le scoatem, le lasam sa se racoreasca putin si apoi legam boccelutele cu codite de ceapa verde.



......si apoi le halim cu pofta.......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu