joi, 11 septembrie 2014

Pasta gulas





1 kg gogosari
330 ml bulion
2 cepe rosii
2 catei de usturoi
2 ardei iuti rosii
1 lgt sare grunjoasa
1 lg mustar
1 frunza de dafin
1 varf de cutit chimen macinat
1 varf de cutit salicil

Gogosarii, ceapa, ardei iuti si usturoiul le tocam in robotul de bucatarie.
Le punem intr-o cratita , adaugam si bulionul sau sucul de rosii, sarea, chimenul si o frunza de dafin. Le punem la foc si fierbem la foc mic cam 25-30 minute.
Adaugam mustarul si mai fierbem inca aprox 10 minute.
Oprim focul, lasam compozitia sa se racoreasca iar apoi indepartam foaia de dafin si dam pasta prin blender.
Punem pasta din nou la foc mic cat sa dea 2-3 clocote, oprim focul, adaugam salicilul si punem pasta in borcane curate.
Borcanele le asezam in paturi, la dust uscat pana a doua zi cand le putem aseza in camara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu