miercuri, 13 februarie 2013
Supa asiatica de pui
....o supa numai buna sa ne incalzeasca in aceste zile de februarie.....
un piept de pui mai mare
4 ciuperci champignon (in reteta erau ciuperci negre dar eu nu am avut)
180 gr germeni de fasole mung
200 gr paste fainoase chinezesti
1 morcov
1 ceapa mai mica
o bucata telina
4-5 lg sos de soia
2-3 lg ulei
sare, piper
Legumele le taiem cubulete mici si le calim in putin ulei. Adaugam pieptul de pui taiat fasii si ciupercile taiate lamele. Turnam apa si lasam la fiert.
Adaugam germenii de fasole mung si mai lasam la foc 2-3 minute
Punem in oala sosul de soia si sare si piper dupa gust.
Taietetii chinezesti ii fierbem separat in apa cu putina sare, ii strecuram si ii adaugam in oala cu supa.
Servim supa fierbinte.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu