luni, 17 decembrie 2012

Rulada de porc cu prune



1 kg muschi de porc
prune dezhidratate
1 ceapa
1/2 pahar de vin
sare, piper, cimbru
putin ulei

Muschiul de porc il desfacem cu ajutorul unui cutit si il condimentam cu sare si piper.

Pe una dintre parti asezam prunele hidratate in vin .

Rulam cat mai strans si legam .

 Intr-o tava unsa cu ulei, asezam rulada de porc. Langa ea asezam ceapa taiata in sferturi, un catel de usturoi taiat felii si 2 crengute de cimbru.
 Adaugam vinul, stropim cu ulei.
Acoperim tava cu o folie si dam la cuptor o ora. Din cand in cand stropim friptura cu sosul din tava.
 Cu 10 minute inainte de a fi gata indepartam folia ca sa se rumeneasca friptura.


Noi am servit-o cu piure de cartofi si salata de varza.

Un comentariu: