luni, 3 decembrie 2012

Briose de vanilie cu crema de frisca si mascarpone


Pentru briose:
125 gr unt la temperatura camerei
125 zahar
125 gr faina
2 oua
un pliculet praf de copt
2 lg lapte
1 esenta de vanilie

Intr-un bol mixam untul cu zaharul, ouale, laptele si esenta de vanilie.
Incorporam apoi in aceasta compozitie faina amestecata cu praful de copt.
Repartizam compozitia in formele de briose si le dam la cuptorul preincalzit.

Pentru crema:
 150 ml frisca lichida
100 gr mascarpone
zahar pudra dupa gust
esenta de vanilie
Mixam frisca si adaugam apoi mascarponele si esenta de vanilie. Daca doriti mai dulce puteti pune si zahar pudra dupa gust.
Facem cate un mot de crema peste briosele coapte si racite si le decoram cu zmeura....eu am avut congelata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu