miercuri, 12 septembrie 2012
Salata mixta pentru iarna
1 kg gogosari
1 kg varza
1 kg gogonele
1 kg castraveti
3-4 morcovi
1/2 kg ceapa
100 gr sare pentru muraturi
150 gr zahar
250 ml otet
250 ml ulei
1 lgt salicil
Taiem toate legumele felii subtirele si le punem intr-un bol mai mare.
Facem o solutie din otet, ulei, sare, zahar si 1 lgt salicil. Turnam aceasta solutie peste legume, amestecam si pe lasam sa stea asa de seara pana dimineata.
A doua zi punem salata in borcane pe care le capsam si le asezam in camara.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Buna ,legumele se pun stoarse sau cu zeama lor lasata de a doua zi? Gogonelele se pun cu miez? Nu fermenteaza mai rau? Mersi mult!
RăspundețiȘtergerePacat ca nu se raspunde.......au trecut 15 zile....
RăspundețiȘtergereBuna ! eu fac aceasta reteta fara castraveti,dar le storc bine inainte sa le pun in borcane .Gogonelele se pun intregi(nu fermenteaza).
RăspundețiȘtergere