4 morcovi subtiri fierti de jumatate
1 ardei capia
telemea de oaie
1/2 pahar de vin alb
putin ulei
sare, piper dupa gust
alte condimente dupa gust ( eu am folosit cimbru, oregano, pudra de usturoi)
Condimentam feliile de carne cu sare si piper dupa gust.
Pe marginea fiecarei felii de carne asezam o bucata de morcov, un bastonas de telemea si un bastonas de ardei.
Rulam bucata de carne si o prindem cu scobitori ca sa nu se desfaca.
Procedam la fel si cu restul feliilor.
Ungem un vas termorezistent cu putin ulei, asezam ruladele in vas si le condimentam dupa gust. Mai stropim cu putin ulei, adaugam vinul si 100 ml apa.
Acoperim vasul cu folie de aluminiu si il dam la cuptor 1 ora. Cu 15 minute inainte de a fi gata indepartam folia ca sa se rumeneasca ruladele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu