miercuri, 11 iulie 2012

Shaorma de casa


....nu mai mancasem shaorma de foarta multa vreme ....si imi era o pofta........am hotarat sa prepar eu rapid cate o portie .........
Despre reteta nu cred ca poate fi vorba, cred ca toata lumea stie cam ce contine ....iata cum am facut eu:

Pieptul de pui l-am feliat si l-am condimentat cu ceea ce vedeti in imaginea de mai jos....



....l-am prajit apoi pe grill ....

Cartofii i-am taiat pai si i-am prajit in baie de ulei

Varza nu aveam asa ca am folosit o salata iceberg. ..

Castravetii i-am spalat si i-am feliat....

....la fel am procedat si cu ceapa si rosiile........


Am facut un sos din 3 catei de usturoi zdrobiti pe care i-am amestecat cu un pahar de iaurt gras, 1/2 zeama de lamaie, 2 lg  maioneza, sare si piper dupa gust

Lipii am avut gata cumparate asa ca doar le-am incalzit intr-o tigaie...

Am uns fiecare lipie cu un strat de ketchup si am pus pe jumatate din ea un strat de salata, apoi cartofi, rosii, castraveti, ceapa, piept de pui taiat fasiute, sos de iaurt, ketchup (pentru sot am pus si sos picant pentru ca asa a comandat).

Am impachetat shaorma si am invelit-o in folie de aluminiu si am servit imediat...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu