sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Pulpe dezosate in crusta crocanta



o caserola pulpe dezosate si fara piele
condimente dupa gust (eu am folosit sare, piper, boia, usturoi granulat )
faina
3 oua
cateva linguri de lapte
200 gr fulgi de porumb
5-6 lg pesmet
ulei pentru prajit (eu am folosit ulei de palmier)

Condimentam pulpele dupa preferinta si le lasam sa stea 2 ore la rece.
Fulgii de porumb ii maruntim (eu am folosit robotul de bucatarie la treaba asta) , ii amestecam cu pesmetul si condimentam cu putina sare si piper.
Ouale le batem cu un praf de sare si laptele.
Dam pulpele prin faina, oua si la sfarsit prin fulgii de porumb si pesmet. Le punem la prajit in ulei incins.
Scoatem pulpele pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei .
Se pot servi langa o portie de cartofi prajiti si diferite sosuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu