marți, 1 noiembrie 2011

Pangasius cu sos de rosii




3 bucati file de pangasius, 2 cepe, 1 gogosar, 2 catei de usturoi, 4-5 rosii, sare, piper, 1-2 foi de dafin, lamaie, condimete pentru peste, busuioc, oregano.
In primul rand ne ocupam de peste pe care il stropim cu zeama de lamaie si il condimentam cu condimente pentru peste.


Tocam marunt ceapa si gogosarul.


Usturoiul il taiem felii.

Rosiile le oparim le decojim si le taiem cuburi.

Punem la calit ceapa si gogosarul in putin ulei.


 Cand s-au inmuiat bine adaugam usturoiul si mai lasam putin la calit. Adaugam rosiile si condimentam cu sare, piper, busuioc si oregano. Adaugam si 1-2 foi de dafin. Lasam sosul sa fiarba putin.

Ungem o tava cu ulei, turnam sosul in tava si asezam deasupra pestele.



Dam tava la cuptor pana se rumeneste pestele.


Noi am servit cu un piure de cartofi si lamaie.

Un comentariu: