joi, 17 noiembrie 2011

Minestrone

Va invit la o farfurie de vitamine....numai buna acum cand a venit frigul....



1 morcov, 1 radacina patrunjel, o bucatica de telina, 1 ardei gras, 1 ceapa, 1 cartof, 2-3 rosii  oparite si decojite, 1 mana fasole verde (eu am pus congelata), cateva buchetele de broccoli, o conserva de fasole boabe, paste scurte (eu am pus scoici), sare, piper, busuioc proaspat tocat,1 cub concentrat de legume, 2-3 lg ulei de masline.

Ceapa o tocam marunt, morcovul, patrunjelul, telina si ardeiul le taiem cubulete. Incingem uleiul de masline intr-o cratita si punem legumele la calit pana se inmoaie.

Cand s-au inmuiat putin adaugam apa, sare, piper si concentratul de legume. Lasam la fiert. Cand legumele din oala sunt aproape fierte adaugam si cartoful taiat cubulete, fasolea verde, buchetele de broccoli, rosiile taiate cubulete si fasolea din conserva scursa si trecuta printr-un jet de apa. Mai lasam inca 15 minute la fiert.
Intre timp fierbem pastele separat, le scurgem si cand toate legumele sunt fierte adaugam si pastele , potrivim de sare si piper, presaram putin busuioc tocat si oprim focul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu