marți, 16 august 2011

Aripioare in crusta picanta




 o caserola aripioare de pui fara varfuri
2 oua mari
putin lapte
faina
pesmet
sare, piper, 1/2 lgt chilly, 1 lg sos de soia, 4-5 catei de usturoi zdrobiti

Aripioarele se spala, se lasa la scurs si se taie in doua fiecare. Le condinemtam cu sare, piper, sosul de soia , usturoiul si le dam la rece cateva ore.

Pesmetul il amestecam cu sare, piper, chilly.
Batem ouale cu putina sare si le diluam cu lapte.

Scoatem aripioarele de la frigider,
                                                               le dam prin faina,

                                                               apoi prin ouale batute


                                                            iar la sfarsit prin pesmet



Le punem la prajit in baie de ulei incins si le lasam pana se rumenesc.
Scoatem aripioarele pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Le servim langa o portie de cartofi prajiti si sosuri dupa preferinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu