pentru aluat: 3 oua, 3 linguri faina, 3 linguri lapte, un praf de sare.
umplutura: 200 gr cascaval, 50 gr masline fara samburi, 1 gogosar murat, 3 felii de sunca, 2 linguri maioneza, 2 linguri smantana, sare, piper alb macinat.
Se amesteca galbenusurile cu laptele, faina si sare, se adauga albusurile batute spuma,se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pune la copt 10 minute la foc potrivit.
Intre timp se taie cubulete sunca, maslinele, gogosarul, apoi se amesteca cu maioneza si se condimenteaza cu sare si piper. Se scoate blatul din cuptor, cand e doar putin caldut se unge cu smantana, se presara cascavalul razuit , apoi se pune amestecul din sunca, maioneza si masline si se ruleaza strans. Se pune la frigider cel putin 2 ore inainte de a se servi
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu