joi, 14 martie 2013

Pleurotus cu usturoi la tigaie



 ...o mancarica simpla, rapida si gustoasa...merge foarte bine si intr-o zi de post...
500 gr ciuperci pleurotus
3 catei de usturoi
3-4 lg ulei de masline
sare, piper
frunze de patrunjel

Ciupercile le curatam, le spalam si le taiem in fasii daca sunt prea mari (eu nu le-am mai taiat )
Incingem uleiul intr-o tigaie. Adaugam ciupercile si le calim cam 4-5 min.

 Adaugam si usturoiul dat prin presa de usturoi . Condimentam cu sare si piper.
Mai lasam la foc pana scade apa lasata de ciuperci si acestea se rumenesc usor.
Presaram patrunjem verde tocat si putem servi.

Un comentariu:

  1. Simplu si usor de facut dar tare, tare bun !!!
    Pofta mare sa aveti....
    Te tzuc cu drag si weekend minunat sa ai !

    RăspundețiȘtergere