marți, 19 martie 2013
Creveti cu usturoi la tigaie
300 gr creveti decorticati
3 catei de usturoi
3 lg ulei de masline
zeama de lamaie
putin vin alb
sare, piper
Punem intr-o tigaie uleiul la incins .
Curatam usturoiul , il zdrobim cu lama unui cutit si il punem in tigaie peste ulei.
Adaugam si crevetii si il prajim cam 4 minute pe toate partile (nu mai mult pentru ca altfel se intaresc). Ii stropim cu putin vin alb si zeama de lamaie , condimentam cu sare si piper proaspat rasnit si ii mai lasam un minut la foc.
Presaram deasupra patrunjel verde tocat si putem servi.
Noi i-am servit la cina cu putina paine prajita si sosul care s-a format in tigaie....un deliciu....
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
as manca creveti non stop ;)
RăspundețiȘtergereMergeaa si cu tagliatele, si dovlecel
RăspundețiȘtergere