2-3 pulpe intregi, 4-5 cartofi, 3 morcovi, 2 ardei (eu am pus unul rosu si unul verde), 2 cepe ( eu am pus una rosie si una alba), rosii cherry, putin ulei, condimente: sare, piper, maghiran, rozmarin, cimbru, oregano, 3 catei usturoi, boabe mustar.
Cartofii se curata, se taie in 4 si se pun la fiert 10 min in apa cu sare.
Intr-o canita se amesteca toate condimentele cu usturoiul zdrobit si cu putin ulei apoi se ung pulpele cu acest amestec.
Intr-un vas de yena se face un pat din morcov, ardei si ceapa taiate rondele. Se sareaza putin. Peste acest pat de legume se pun cartofii fierti de jumate si scursi de apa, apoi se pun peste ei pulpele condimentate.Rosiile cherry se pun pe langa pulpe. Amestecul de condimente cu ulei ce a ramas se amesteca cu jumate pahar apa si se toarna peste pulpe. Se acopera vasul si se da la cuptor. Cand carnea si legumele sunt facute se ia capacul si se mai lasa 10 min la cuptor pentru a se rumeni frumos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu