1 caserola aripioare de pui
3 lg ulei
sare
piper
praf de usturoi
boia dulce
boia iute
boia afumata (optional)
cimbru
1 lg sos soia
Aripioarele de pui le spalam, le taiem varfurile si le stergem cu un prosop de hartie . Le asezam intr-un castron.
Intr-un bol punem uleiul, sare, piper, praf de usturoi, boia (dulce, picanta, afumata). cimbru uscat, sosul de soia si amestecam bine cu o lingurita. Nu am specificat cantitati pentru nici unul din condimente pentru ca fiecare poate pune dupa preferinta. De asemenea nu e obligatoriu sa fie folosite toate sau pot si inlocuite in functie de gustul fiecaruia.
Turnam acest amestec peste aripioarele de pui si masam bine pentru a fi toate acoperite uniform.
Se pot servi cu salata, cartofi prajiti, sosuri diferite sau dupa cum doreste fiecare.
De aceasta data noi le-am servit cu varza calita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu