vineri, 14 februarie 2014

Paste inimioare cu piept de pui si sos alb







Pentru cina de Valentine's day am pregatit aceste paste cu piept de pui si sos alb...foarte gustoase si foarte rapid de preparat (maxim 30 de minute ).

Paste (eu am avut paste in forma de inimioare dar se pot folosi orice tip de paste va plac)













un piept mare de pui
1 ceapa
1 lg cu varf  faina
100 ml lapte
150 ml smantana pentru gatit
sare, piper, condiment pentru pui
3 lg ulei

Fierbem pastele in apa cu putin sare dupa instructiunile de pe pachet.
Incingem uleiul intr-o tigaie mai adanca si caim ceapa tocata marunt. Cand aceasta s-a inmuiat adaugam pieptul de pui taiat cubulete si il prajim cam 10 minute. Condimentam cu sare, piper si putin condiment pentru carne de pui.
Faina o amestecam cu laptele si o adaugam peste carnea de pui. Adaugam si smantana si lasam sa dea cateva clocote pana se ingroasa putin sosul.
Servim imediat langa paste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu