joi, 8 august 2013

Cod impachetat



...si daca tot suntem la sectiunea peste hai sa va mai povestesc si despre acest cod infasurat in bacon care noua ne-a placut tare mult....

4 fileuri de cod
159 gr bacon
ulei de masline
zeama de lamaie
frunze de busuioc

Pentru sos :
 50 ml ulri
70 ml apa minerata
zeama de la 1/2 lamaie
1 lgt boabe de piper rosu
sare

Ungem feliile de cod cu ulei de masline, asezam pe fiecare 2-3 frunze de busuioc si le invelim in bacon.



Asezam fileurile astfel pregatite intr-o tava unsa cu putin ulei si le stropim cu zeama de lamaie.

 Acoperim cu folie de amuminiu si dam la cuptorul preincalzit cam 15 minute. Indepartam folia si mai lasam putin sa se rumeneasca.




Pemtru sos turnam toate ingredientele intr-un blander si mixam pana capata consistenata unui sos.
Noi am servit langa un mix de legume pe care le-am fiert cam 5 minute iar apoi le-am sotat in putin unt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu