sâmbătă, 13 aprilie 2013

Taietei cu piept de pui si sos alb

      Cred ca nimeni nu vine de la munca foarte odihnit si cu mare chef de a petrece  mult timp in bucatarie pentru prepararea cinei asa ca va propun aceasta reteta rapida si foarte gustoasa de paste cu piept de pui si sos alb :



un piept mai mare de pui dezosat
1 ceapa
100 ml lapte
1 lg faina
70 gr smantana
sare, piper, praf de usturoi
3 lg ulei
taietei lati

Taieteii ii fierbem in apa cu sare dupa instructiunile de pe pachet si ii lasam la scurs intr-o strecuratoare.
Intr-o tigaie calim ceapa taiata solzisori in 3 lg ulei. Cand aceasta s-a inmuiat adaugam pieptul de pui taiat cubulete si il prajim pe toate partile cam 10-15 min. Condimentam cu sare, piper, praf de usturoi.
Amestecam faina cu laptele si o adaugam peste pieptul de pui. Lasam la foc pana sosul se ingroasa putin. Adaugam si smantana, mai lasam sa dea un clocot si  putem opri focul.
Servim alaturi de taietei sau alte paste dupa preferinta voastra.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu