miercuri, 23 mai 2012
Chessecake cu fructe de padure
Pentru blat:
400 gr biscuiti simpli
250 gr unt
Biscuitii ii maruntim in robotul de bucatarie.
Punem pesmetul de biscuiti intr-un bol mai mare si adaugam untul topit.
Amestecam pana obtinem o pasta.
Ungem o forma de tort cu peretii detasabili cu unt si punem in forma pasta de biscuiti. Nivelam cu o lingura avand grija sa imbracam in pasta si peretii formei. Dam forma la rece pana pregatim umplutura.
Umplutura: 500 gr branza de vaci mai moale, 250 gr mascarpone, 170 gr zahar, 4 oua, 2 lg de faina, 2 plicultete zahar vaniliat.
Mixam branza cu zaharul pana obtinem o crema fina.
Adaugam ouale si mai mixam 1-2 minute.
Incorporam in crema faina si mascarponele.
Turnam compozitia peste blatul de biscuiti
si dam la captorul preincalzit pana se rumenesc frumos marginile.
Oprim focul si lasam prajitura inca o ora in cuptor cu usa intredeschisa.
Servim cu sos de capsuni preparat dupa reteta de aici si fructe de padure (congelate in cazul nostru).
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu