marți, 3 aprilie 2012

Tocanita de soia cu ciuperci


500 gr ciuperci
un pachet de soia cuburi
1 ceapa mai mare
2 catei de usturoi
1 morcov mai mic
bulion
patrunjel verde
sare, piper, delikat, cimbru
In primul rand ne ocupam de soia pe care o punem la fiert in apa cu putin delikat cam 30 de minute dupa care o punem la scurs intr-o strecuratoare.
Ceapa o curatam si o taiem solzisori, usturoiul il dam prin presa de usturoi, morcovul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Punem la calit in putin ulei ceapa impreuna cu morcovul si usturoiul. Cand s-au inmuiat adaugam ciupercile taiate felii sau in sferturi. Le calim si pe ele putin impreuna cu ceapa. Adaugam si soia scursa , turnam deasupra apa cat sa le acopere pe toate si cam 100 ml bulion. Condimentam cu sare, piper, cimbru, putin delikat si lasam la fiert pana se inmoaie ciupercile. Oprim focul si presaram patrunjel verde tocat.
Noi am servit cu paste in forma de scoici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu